„Avatar: The Way of Water”. Ce vrea să ne spună acum Cameron, în partea a doua a filmului care i-a dus pe mulți în depresie​

0
170

​„Avatar: The Way of Water” a ajuns în cinematografele din România. Lansat la 13 ani după ce regizorul James Cameron a făcut publică prima poveste fascinantă, filmul te poartă într-o expediție vizuală puternică, unde conexiunea principală rămâne cea dintre om și natură.

„Avatar 2” abia ce a ajuns în cinematografele din România și deja este un succes la nivel global, unde se preconizează că va face un profit în box office, în primul weekend de la lansare, de peste 150 de milioane de dolari.

Filmul face parte dintr-o serie de patru povești; filmările la „Avatar 3” au fost deja finalizate și urmează să fie lansat în decembrie 2024.

Povestea începe la zece ani după acțiunea din primul film, unde Jake și Neytiri trăiesc fericiți în Pandora alături de copiii lor – trei biologici (doi băieți și o fată), o adolescentă adoptată (fiica cercetătoarei Dr. Grace, jucată de Sigourney Weaver), dar și un copil orfan uman, Spider, care nu a putut fi trimis înapoi pe pământ, din cauză că nu era posibilă criogenarea pentru bebeluși.

mai mult la : /www.hotnews.ro/


Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.