AcasăBrunno Livadaru : „Galaxia Furnicilor” de Constantin Cubleșan. Editura Eagle, 2022

Brunno Livadaru : „Galaxia Furnicilor” de Constantin Cubleșan. Editura Eagle, 2022

-

„Galaxia Furnicilor”. Dacă te ții după copertă, ai impresia clară că vei avea de-a face cu un SF curat și puțin îmbârligat. Dar nu este deloc așa. Întreaga poveste este construită pe structura unui roman polițist. Iar investigațiile unei sinucideri merg în paralel cu anomaliile care se petrec în zona orașului Tezs, adâncind și mai mult misterul. Ciuperci imense, pești imenși ce ar face dintr-un pescar un om fericit, dar și un mincinos la fel de mare dacă nu poate face dovada capturii. Colac peste pupăză, misiunea detectivului nostru devine și mai dificilă căci, pe lângă misterul greu de elucidat, se mai luptă și cu o iubire mistuitoare.
Pe undeva, cam pe la jumătatea cărții, am început să intuiesc finalul, dar cumva am impresia că asta a fost intenția scriitorului Constantin Cubleșan.
De ce „Galaxia Furnicilor”? Pentru că poate fi o explicație plauzibilă și de ce nu, inedită. Vă las însă pe voi să descoperiți de ce întreaga zona Tezs devine centrul de interes al întregii planete.
Constantin Culbeșan ne propune în „Galaxia Furniciilor” să privim cu atenție atât spre trecut, cât și spre viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura