AcasăCosmonautClaudiu Tănăselia : Stația Spațială Internațională, trebuie să vedeți imaginile de mai...

Claudiu Tănăselia : Stația Spațială Internațională, trebuie să vedeți imaginile de mai jos, surprinse în 07 iunie, de pe orbită, de satelitul WorldView-3 al companiei Maxar

-

Ieri, la ora 21:28 UTC, pe canalul audio al NASA a fost difuzat un mesaj audio în care se discuta situația unui astronaut de pe Stația Spațială Internațională care suferea de efectele unei decompresii (decompression sickness —DCS).

Din fericire, toți membri echipajului sunt în siguranță și nu există nici un fel de alertă la bordul ISS: din greșeală, pe canalul public al ISS a fost difuzat un segment din timpul unor simulări la sol, în care astronauții și controlorii de zbor se antrenau pentru a face față unei astfel de situații.

Și pentru că tot a venit vorba de Stația Spațială internațională, trebuie să vedeți imaginile de mai jos, surprinse în 07 iunie, de pe orbită, de satelitul WorldView-3 al companiei Maxar[2], folosit de obicei pentru observații ale suprafeței Pământului. De această dată însă, el a fost configurat pentru a observa Stația Spațială Internațională, la care sunt andocate capsulele Starliner CFT, Dragon (Crew Eight), Cygnus NG-20, Soiuz MS-25, Progress MS-26 și Progress MS-27.

 


Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura