AcasăClubul de Carte SF & Fantasy – „Tenebre. Cazul Laura” (Daniel Timariu)....

Clubul de Carte SF & Fantasy – „Tenebre. Cazul Laura” (Daniel Timariu). Marți, 19 septembrie, de la ora 20:00

-

Marți, 19 septembrie, de la ora 20:00, povestim pe Zoom despre „Tenebre. Cazul Laura”, de Daniel Timariu. Suntem bucuroși să vă anunțăm că autorul va fi și el alături de noi, ocazie excelentă pentru a afla mai multe despre povestea din spatele poveștii. Vă așteptăm cu drag!
„Alexandru Anghel este un detectiv din spița lui Philip Marlowe și Sam Spade, adică sîntem în plin roman hardboiled, numai că locul acțiunii este Timișoara, dar nu orașul locuitorilor lui și al turiștilor de azi, ci o Timișoara împărțită între Lumea Tenebrelor și Lumea Oamenilor. Cazul Laura îl aduce pe Alex, detectivul celor două lumi, printre vîrcolaci, vampiri, căpcăuni, nimfe urbane, vrăjitoare, goblini și strigoi. Și este doar începutul…” (Editura Tritonic, 2017)

📚 CUM FUNCȚIONEAZĂ?
» Citim fiecare cartea, iar la data și ora stabilită ne vedem pe Zoom: https://us02web.zoom.us/j/87364900123
» Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.
» Participarea este gratuită, dar donațiile sunt binevenite, căci ne ajută să acoperim costurile proiectelor cărticești.
» Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.
» Achiziționați cartea de la Bookstory cu 10% reducere! Menționați că participați la clubul de carte și solicitați reducerea în librărie.

» Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, DAR #spoilers!

📖 Clubul de Carte SF & Fantasy este o inițiativă cărticească a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

🦊 Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea virtuală 👉 buymeacoffee.com/aivimediahub 😊 Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Eveniment găzduit de Clubul de Carte Cluj, Schimb de Cărți Cluj

 


Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura