AcasăBDMarvel City – orașul supereroilor : Salutare! Sunt un pasionat de cărți...

Marvel City – orașul supereroilor : Salutare! Sunt un pasionat de cărți de benzi desenate, motiv pentru care am pornit un proiect numit Marvel City

-

Salutare!

Sunt un pasionat de cărți de benzi desenate, motiv pentru care am pornit un proiect numit Marvel City, care se dorește în principiu a fi un site web cu și despre teorii și speculații în legătură cu ce s-ar putea să se întâmple în următoarele filme și seriale cu supereroi din diverse universuri precum Marvel, DC și altele.

Probabil e primul site românesc de acest fel.
Scopul principal al acestui site e să atragă cât mai mulți neinițiați în lumea benzilor desenate și să le sporească apetitul de a citi.

Știu că avem și benzi desenate românești, mi-ar plăcea să scriu niște articole și despre acestea, în mod special dacă sunt scrise în stil similar cu Marvel / DC.

Prin urmare, vă stau la dispoziție privind idei / sugestii / reclamații. Mai jos aveți un exemplu de articol de „teorie și speculație”.

Marvel City – orașul supereroilor

 

Identitatea secretă a supereroilor – subiectul unui viitor film sau serial Marvel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura