AcasăMircea Carbunaru : Colecţionarul şi alte povestiri stranii . O noua ediţie...

Mircea Carbunaru : Colecţionarul şi alte povestiri stranii . O noua ediţie !

-

Un colecţionar, un măcelar, un caligraf, un soldat, un curier medical şi alte câteva personaje ce ar putea să ţi se pară banale până apuci să intri în lumile lor. Apoi nimic nu va mai fi aşa cum îţi închipuiai.
Noua ediţie vine cu o povestire stranie în plus. Cititorule, vei găsi opt texte exotice şi captivante prin răsturnările de situaţie, prin perspectiva abisală asupra omenirii care se întrezăreşte dincolo de lucruri cunoscute şi familiare. Sunt povestiri pe care le vei devora cu nesaţ pentru că o să te regăseşti în fiecare dintre personajele şi întâmplările prinse în paginile cărţii. Ai încredere, deschide uşa imaginaţiei şi intră. INTRĂ! ♦ https://bookforge.ro/autori/mircea-carbunaru/colectionarul-si-alte-povestiri-stranii-mircea-carbunaru
„În fiecare zi Cristofor intra dimineaţa, în noua sa bibliotecă, fix la ora nouă şi ieşea după mai multe ceasuri, uneori pierzând cu nonşalanţă sensul timpului. Erau zile când nu citea. În schimb, treptat, consolidase o sublimă relaţie tactilă cu vechile sale cărţi, întinerite miraculos cu ajutorul Fundaţiei „Pune-ţi o dorinţă“. Micile obiceiuri şi trăiri de colecţionar pasionat reveniră la fel de miraculos, ca în tinereţe, ba chiar cu şi mai multă intensitate, fiindcă se îmbogăţiseră cu experienţe senzoriale nebănuite.
Cristofor privea, citea, mirosea, adulmeca, admira, sufla praful, pipăia şi trăia intens fiecare clipă petrecută în compania cărţilor sale. Atingerea lor, însă, îl înfiora cu o intensitate nouă, contopită cu o plăcere ale cărei culmi nu le bănuise până atunci şi care se pierdeau într-o dulce confuzie: cărţi sau oameni?”

 

Mircea Carbunaru


Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura