AcasăPrimul volum al Trilogiei Cosmice de C.S. Lewis urmează să apară la...

Primul volum al Trilogiei Cosmice de C.S. Lewis urmează să apară la Editura Paladin

-

Primul volum al Trilogiei Cosmice de C.S. Lewis urmează să apară la Editura Paladin.

Poți pune cartea pe wishlist aici:

/www.editura-paladin.ro/…/departe-de-planeta-tacuta

Amețea la gândul adevăratei populații a universului, la infinitudinea tridimensională a dimensiunilor sale și la eonii neconsemnați în nicio cronică a trecutului lor.
Un fizician megaloman și complicele său îl răpesc pe profesorul Ransom și-l transportă cu o navă spațială pe planeta Malacandra. Cei doi intenționează jefuirea planetei și oferirea unui sacrificiu uman, iar Ransom pare să se potrivească perfect scopului lor. Însă, odată ajuns la destinație, profesorul scapă de răpitori și întâlnește trei specii de făpturi inteligente. Ransom descoperă că Pământul este cunoscut ca „planeta tăcută”, a cărei poveste tragică este cunoscută în tot universul.
Acum, cu o certitudine ce nu-l mai părăsi, văzu planetele ca simple goluri în cerul viu, pustiuri de materie și aer excluse, formate nu prin adăugare la strălucirea din jur, ci prin scăderea din ea. Și totuși, se gândi, strălucirea se termină dincolo de sistemul solar. Acela este oare adevăratul vid, adevărata moarte?

#EdituraPaladin #CărțilePaladin #PaladinScienceFiction #CSLewis #DeparteDePlanetaTăcută #TrilogiaCosmică #ÎnCurând #ÎnPregătire #ScienceFiction

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura