Proiect al primei fabrici umane, care ar putea crea până la 30.000 de copii pe an. Părinții pot alege trăsăturile copiilor

  0
  189
  • Hashem Al-Ghaili a dezvăluit primul proiect al unei fabrici umane care va putea crea până la 30.000 de copii pe an.
  • Conceptul se numește EctoLife și este rezultatul a peste 50 de ani de cercetări inovatoare efectuate de cercetători din întreaga lume.
  • Părinții vor putea verifica modul în care se dezvoltă bebelușii lor prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone.

  Hashem Al-Ghaili a dezvăluit primele planuri pentru o fabrică umană care va putea crea până la 30.000 de copii pe an. Conceptul se numește EctoLife și este rezultatul a peste 50 de ani de cercetări revoluționare ale oamenilor de știință din întreaga lume, relatează Forbes.

  Al-Ghaili este un biotehnologician molecular yemenit. El este renumit în întreaga lume pentru videoclipurile sale științifice revoluționare. Prin proiectul său conceptual, omul de știință își propune să continue dezbaterea care va duce la abordarea prejudecăților și a controversei etice din jurul uterului artificial. În cadrul conceptului, părinții vor putea verifica modul în care se dezvoltă bebelușii lor prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone. Între timp, bioreactoarele EctoLife vor produce toate substanțele necesare pentru embrioni.

   

  mai mult la

  Cum arată înfiorătorul proiect al primei fabrici umane, care ar putea crea până la 30.000 de copii pe an. Părinții pot alege trăsăturile copiilor


  Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

  Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.