AcasăSocietatea Romana de Science Fiction si Fantasy : FESTIVALUL LES FILMS DE...

Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy : FESTIVALUL LES FILMS DE CANNES À BUCAREST

-

De 14 ani Asociația Cinemascop și Voodoo Films aduc în premieră în București și în țară filmele de la Cannes, cel mai prestigios festival de film din lume.
Între 20 și 29 octombrie 2023, cea de-a 14-a ediție a festivalului „Les Films de Cannes à Bucarest” prezintă cele mai așteptate filme din selecția Festivalului de Film de la Cannes, cu proiecții și invitați speciali la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Eforie și Cinema Union.
Festivalul aduce și anul acesta premiere, filme premiate, avanpremiere românești, întâlniri cu realizatorii filmelor, masterclass-uri, retrospective și evenimente profesionale, în toamnă, în capitală și în alte orașe din țară:
„Killers of the Flower Moon”, „Poor Things”, „Sur l’Adamant”, „Fallen Leaves”, „About Dry Grasses”, „Perfect Days”, „Le Pays des sourds”, „The Old Oak”, „Être et avoir”, „Le Livre des solutions”, „Monster”, etc.
„Les Films de Cannes à Bucarest” a fost inițiat în 2010 de regizorul Cristian Mungiu, cu sprijinul Delegatului General al Festivalului de la Cannes, Thierry Frémaux.
Vă invităm să rămâneți la curent cu cele mai noi știri despre ediția 2023 a Les Films de Cannes à Bucarest, urmărind noutățile publicate pe site și paginile oficiale de Facebook:
Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura