AcasăSocietatea Romana de Science Fiction si Fantasy : „GREEN CORROSION” – COSTI...

Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy : „GREEN CORROSION” – COSTI GURGU

-

„Costi Gurgu propulsează cititorii într-o lume dens construită în care personaje pestrițe complotează deja unul împotriva celuilalt.Intriga palpitantă energizează narațiunea. (…)
Creaturi ciudate își ridică ocazional capetele hidoase, precum Vânătorul de Noapte, cu „ochii săi uriași, morți” și o gură plină de colți ascuțiți.
Secvențele cu acești monștri potențează proza dinamică a lui Gurgu, la fel ca și scenele care prezintă un cadavru reanimat și pe Geo pe teritoriul inamic.
O distribuție colorată animă această lume sumbră, dar remarcabil reprezentată.” – Kirkus Review
„O bogat imaginată post-apocalipsă a mutațiilor, umanității și acțiunii dezlănțuite.
Costi Gurgu (RecipeArium) creează un nou peisaj post-apocaliptic plin de mutanți oribili, tirani mărunți și atracția inevitabilă a forțelor pieței, dar el îi insuflă narațiunii și speranță și umanitate. (…)
Din decadența vieții de palat a lui Boris, precum și din luptele zilnice ale negustorului Stev și ale bătrânului revoluționar Jon, Costi Gurgu scufundă cititorii în detaliile de zi cu zi ale vieții Corozivilor și a lumii lor, accentul său pus asupra simțurilor — duhoarea morții și a prădătorilor numiți Coșmaruri — precum și asupra organizării societății.
(…) În cele din urmă, aceasta este o poveste despre modul în care chiar și în cele mai întunecate vremuri, faptele reci ale științei trebuie temperate cu umanism.” – BookLife
Costi Gurgu este unul dintre cei mai valoroși scriitori români de ficțiune speculativă și unul dintre autorii români contemporani de SF având o carieră internațională.
Ultimul său volum, „Green Corrosion” va fi lansat pe data de 18 octombrie 2023, pe Amazon, Barnes& Noble și Kobo.

 

Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy


Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura