AcasăConcurs Editura RAO & Biblioteca lui Liviu: „Turnurile de la miezul nopții”...

Concurs Editura RAO & Biblioteca lui Liviu: „Turnurile de la miezul nopții” de Robert Jordan & Brandon Sanderson, al treisprezecelea volum al seriei „Roata timpului”.

-

Concurs pe pagina Biblioteca lui Liviu:
Concurs Editura RAO & Biblioteca lui Liviu: „Turnurile de la miezul nopții” de Robert Jordan & Brandon Sanderson, al treisprezecelea volum al seriei „Roata timpului”.
Cu ocazia lansării romanului „Turnurile de la miezul nopții”, Editura RAO scoate la concurs un exemplar din acest volum proaspăt apărut.
Pentru a participa, trebuie să apreciați paginile Biblioteca lui Liviu (https://www.facebook.com/LiviuSzoke) și Editura Rao (https://www.facebook.com/rao.editura), să etichetați doi prieteni în răspuns și să răspundeți la această postare la întrebarea: Care este cartea sau seria voastră fantasy preferată apărută la Editura Rao?
Firește, orice distribuire este apreciată, dar nu obligatorie.
Câștigătorul va fi ales mâine-seară, 14 decembrie. Mult succes!
Despre premiu:
Ultima Bătălie a început. Sigiliile de pe închisoarea Celui Întunecat se prăbușesc. Soarele a început să apună peste Epoca a Treia. Perrin Aybara este acum vânat de trecutul său: Mantiile Albe, ucigași de lupi. În tot acest timp, un dușman nevăzut îi strânge încet un laț în jurul gâtului. Pentru a birui, el trebuie să caute răspunsuri în Tel’aran’rhiod și să găsească o modalitate de a stăpâni lupul din el sau de a se pierde pentru totdeauna. Între timp, Matrim Cauthon se pregătește pentru cea mai dificilă provocare din viața lui. Creaturile de dincolo de porțile de piatră – Aelfinn și Eelfinn – l-au încurcat,
l-au batjocorit și l-au lăsat spânzurat, cu memoria plină de fragmente din viața altor oameni. Sperase că ultima lui confruntare cu ei va fi sfârşitul ei, dar Roata se împleteşte aşa cum vrea ea.
Preț: 96 lei
Categorie: Ficțiune Adulți
Domeniu: Fantasy
Format: BIBLIOTECA RAO softcover cu flapsuri
Număr de pagini: 1024
ISBN: 978-606-006-897-2

Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut 🧑‍🚀 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura