AcasăDiplomatulEste oficial. Avem o bancă 100% digitală made in România. Salt Bank...

Este oficial. Avem o bancă 100% digitală made in România. Salt Bank s-a lansat oficial. Ce planuri are?

-

Salt Bank, prima bancă româ­neas­că 100% digitală, entitate nou creată ca urmare a achiziţionării Idea Bank de către Banca Transilvania, s-a lansat. Această bancă va intra în compe­tiţie atât cu băncile tradiţionale, cât şi cu fintechurile.

„Acum un an si ceva s-a scris prima linie de cod pentru aceasta banca. Da, reprezentam un salt in tehnologie, un salt in banking. Dar, vrem sa ramanem modesti, cu picioarele pe pamant. Aducem primul neobank facut 100% in Romania”, a declarat astazi Gabriela Nistor, CEO al Salt Bank, la inceputul conferintei de lansare a Salt Bank.

Banking, dar cum vrei tu, este logo-ul noii bănci.

Salt Bank se va îndrepta la înce­put doar către persoanele fizice, ur­mând să se extindă la persoanele fizi­ce auto­rizate, iar ulterior posibil şi la microcompanii. Pentru strategia şi dez­voltarea băncii pachetul de inves­ti­ţii se ridică la 80-100 mil. euro, cu po­si­bilitatea de a se extinde, după cum spunea în luna martie Gabriela Nistor, director general al Salt Bank, în cadrul emisiunii de business ZF Live. Ea a mai menţionat că, în ceea ce priveşte produsele care vor fi disponi­bile la început, odată cu lansarea, disponibilitatea fiecărui produs are o logică care se uită la nevoile clienţilor, iar planul este ca în trei ani Salt Bank să atingă 1 milion de clienţi.

 

/www.zf.ro/

1 COMENTARIU

  1. Este intr-adevar o veste fantastica pentru piata bancara din Romania – sa vedem ca se lanseaza o noua banca, 100% digitala si in plus, realizata de catre o echipa romaneasca. Salt Bank este un salt inainte in tehnologie si in domeniul bancar si suntem mandri ca aceasta initiativa a venit din partea noastra. Ii dorim mult succes si ne dorim sa devina un competitor puternic in piata, alaturi de bancile traditionale si fintechuri. Echipa lor are un obiectiv ambitios de a atinge 1 milion de clienti in doar trei ani, dar suntem increzatori ca, cu produsele lor gandite special pentru nevoile clientilor, vor reusi sa isi atinga scopul. Felicitari Salt Bank si bine ati venit pe piata bancara romaneasca!” – acesta este mesajul de incurajare pe care il avem pentru Gabriela Nistor si echipa Salt Bank, la lansarea oficiala a noii banci digitale. Suntem cu totii curiosi sa vedem cu ce produse inovatoare ne vor surprinde si le uram mult succes in aceasta noua provocare. Bank on, Salt Bank!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura