AcasăLucian Dragoş Bogdan : FRONTIERA (iunie 2006, reeditat 2017)

Lucian Dragoş Bogdan : FRONTIERA (iunie 2006, reeditat 2017)

-

După două volume de povestiri, m-am decis să-mi încerc puterile pe tărâmul romanului. Am revenit la universul imaginat în două povestiri apărute în primele mele volume de povestiri și am scris o aventură prin lumi multidimensionale, în care personajele încearcă să restabilească echilibrul în multivers.
Cum editura Amaltea începuse să scoată o serie de volume SF&F scrise de autori români, am luat legătura cu Cristian Carstoiu și i-am trimis manuscrisul. El m-a dat pe mâna lui Florin Pîtea care mi-a spus ceva de genul „manuscrisul nu e publicabil în forma actuală, dar are potențial” și m-a întrebat dacă sunt dispus să lucrez pe el pentru a-l îmbunătăți. Am acceptat. Observațiile făcute de Florin, munca sa dedicată de redactor, m-au determinat să rescriu aproape în întregime cartea, păstrând doar elementele de bază.
Romanul a fost lansat la Bookfest, alături de volume semnate de Florin, de Ana-Maria Negrilă și de Liviu Radu. Îmi amintesc că eram foarte stresat și am stat destul de retras (ceea ce mi-a atras o observație din partea lui Cristian, care mi-a ținut, prietenește, o lecție utilă despre cum trebuie să-ți asumi rolul de personaj principal la asemenea evenimente și să te comporți ca atare).
Peste un deceniu, am revenit asupra manuscrisului și l-am dezvoltat, publicând noua versiune la editura Tritonic. Din cauza dimensiunilor, editorul a decis să-l împartă în două volume, apărute simultan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1UP Gamers Pub : O noua intrare in biblioteca noastra din...

0
O noua intrare in biblioteca noastra din zona Comics, si prin calea asta am dori sa ii multumim mult lui Lucian Cristian Oancea pentru...

Descoperă mai multe la Cosmonaut ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura